Assessoria Cerdanyola

     


Som un despatx professional especialitzat en la prestació de serveis d'assessoria laboral, comptable-fiscal, mercantil-civil, gestoria i consultoria.

Amb una llarga trajectòria iniciada als anys 80 del segle passat, hem aconseguit una àmplia implantació a l'àrea del Vallès Sud, havent acompanyat els nostres clients en el seu procés de professionalització, informatització i digitalització de les seves àrees administratives i financeres. Així mateix, impartim seminaris sobre qüestions laborals i fiscals en què intervenen professionals de l'assessoria, jutges de la jurisdicció social i inspectors de l'agència tributària.


Somos un despacho profesional especializado en la prestación de servicios de asesoría laboral, contable-fiscal, mercantil- civil, gestoría y consulting.

Con una larga trayectoria iniciada en los años 80 del siglo pasado, hemos alcanzado una amplia implantación en el área del Vallés Sur, habiendo acompañado a nuestros clientes en su proceso de profesionalización, informatización y digitalización de sus áreas administrativas y financieras. Asimismo, impartimos seminarios sobre cuestiones laborales y fiscales en los que intervienen profesionales de la asesoría, jueces de la jurisdicción social e inspectores de la agencia tributaria.
.


Serveis - Servicios

Assessoria laboral  -  Asesoría laboral

Assessoria comptable-fiscal  -  Asesoría contable-fiscal
Assessoria mercantil-civil  -  Asesoría mercantil- civil
Gestoria  -  Gestoría
Consulting empresarial 
Organització d’actes  -  Organización de eventos
© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.