Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3

             


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. 

El CPNL contribueix a la cohesió social i a la igualtat d’oportunitats, gràcies al servei professional que s’ofereix en els 22 centres de normalització lingüística i els 146 punts de servei de tot el territori. 

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Vallès Occidental 3 en forma part i comprèn les poblacions de Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Sant Cugat del Vallès.


El Consorcio para la Normalización Lingüística (CPNL) es un ente creado a partir de la voluntad común de la Generalitat y de numerosos ayuntamientos, consejos comarcales y diputaciones con el objetivo de facilitar el conocimiento, uso y divulgación de la lengua propia de Catalunya en todos los ámbitos. 

El CPNL contribuye a la cohesión social e igualdad de oportunidades, gracias al servicio profesional que se ofrece en los 22 centros de normalización lingüística y los 146 puntos de servicio en todo el territorio. 

El Centro de Normalización Lingüística (CNL) Vallès Occidental 3 es uno de estos centros y abarca las poblaciones de Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Badia del Vallès y Sant Cugat del Vallès.

Serveis - Servicios

Cursos i sessions formatives  -  Cursos y sesiones formativas
Servei d’Assessorament Lingüístic  -  Servicio de Asesoramiento Lingüístico
Normativa lingüística  -  Normativa lingüística


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.