Convocatòries 2024 del Programa Life i del Circular Bio-Based Europe Joint Undertaking (CBE JU)

Descripción

El Programa Life és l’instrument de finançament de la UE dedicat exclusivament al medi ambient i a l’acció climàtica. En el període 2021-2027 s’estructura en quatre subprogrames: Naturalesa i Biodiversitat, Economia circular i qualitat de vida, Mitigació del canvi climàtic i adaptació a aquest i Transició cap a energies netes.

La convocatòria 2024 del programa està dotada amb 571 milions d’euros i restarà oberta fins al mes de setembre per a la següent tipologia de projectes: Strategic Nature Projects (SNAPs), Strategic Integrated Projects (SIPs), Standard action projects (SAPs), Technical Assistance (TA-R, TA-PP) i Other actions (OA).

El Circular Bio-Based Europe Joint Undertaking (CBE JU) és un partenariat institucionalitzat entre la Unió Europea (representada per la Comissió Europea) i el Consorci d’Indústries de base biològica (BIC) que finança projectes per impulsar les indústries circulars de base biològica competitives a Europa. L’actual convocatòria està dotada amb 213 milions d’euros i dona cabuda a 18 tòpics (5 RIA, 7 IA, 3 IA – flagship i 3 CSA). La convocatòria estarà oberta fins el setembre de 2024.

Lugar de celebración
ACCIÓ Barcelona
Passeig de Gràcia, 129
08008, Barcelona
Fecha de celebración

27 de junio de 2024 (10:00)

Más información

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.