Formació professional dual al Sincrotró ALBA de Cerdanyola

29 de septiembre de 2020 Noticias

Onze estudiants de formació professional dual de centres educatius de Catalunya s'han incorporat al Sincrotró ALBA de Cerdanyola del Vallès per aprendre un ofici alhora que realitzen la seva formació. Durant un any, combinaran els seus estudis de formació professional dual amb pràctiques remunerades al centre.

Els estudiants ampliaran els seus coneixements en àrees com el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, administració de sistemes informàtics en xarxes, disseny i producció en fabricació mecànica, manteniment elèctric, instal·lacions frigorífiques i de climatització, anàlisi i control de qualitat o administració i finances.

ALBA acull des de 2015, a les seves instal·lacions del BSP a estudiants de formació professional dual (que combinen teoria i pràctica entre els centres docents i les empreses). El fet que el Sincrotró sigui una instal·lació multidisciplinària, amb un gran impacte en diferents àrees científiques i tecnològiques, el converteix en un entorn excel·lent per al desenvolupament de les capacitats dels estudiants. Més de 70 estudiants han fet pràctiques de formació dual a ALBA.

Aquest tipus de programes no només ajuda a la formació dels joves, sinó que a més es crea un ambient propici perquè alguns d'ells puguin arribar a cobrir futures vacants en el centre, com ja ha passat en diverses ocasions.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades:

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.