Eurecat Academy ofereix a les empreses participar al Programa de pràctiques d’alumnes amb Certificat de Professionalitat

28 de septiembre de 2020 Noticias

Compromesos amb l’ocupabilitat i l’impuls de perfils tècnics Eurecat Academy, la unitat de acadèmica del Centre Tecnològic Eurecat, obre a empreses la possibilitat de participar en el programa de pràctiques d’alumnes que hagin cursat el Certificat de Professionalitat en les branques de fabricació mecànica i transformació de plàstics al nostre centre. El programa es dirigeixen a empreses del Vallès Oriental, Vallès Occidental, el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Garraf i l’Anoia i té com a objectiu la incorporació d’alumnes en la modalitat de pràctiques a partir de novembre de 2020 per un període de 40 -120 hores hores segons l’especialitat.

Per a les empreses suposa una oportunitat per detectar i captar talent durant el període establert i d’implicar-se en la formació de futurs professionals de sector. El perfil d’alumnes dels Certificats de Professionalitat d’Eurecat Academy busca aprendre l’ofici familiar, promocionar a un lloc de treball millor qualificat o el reciclatge professional en sectors on hi ha més necessitat de professionals especialitzats.

Les especialitats professionals dels alumnes participants en el programa de pràctiques de Certificats de Professionalitat inclou operaris de màquina d’eina convencional, torners i fresadors CNC ISO i HEIDENHAIN, delineants projectistes amb AutoCAD i Solidworks, operaris d’injecció de plàstics i gestors de la producció industrial.

Eurecat Academy compta amb una àmplia experiència formativa en Certificats de Professionalitat i col·laboracions amb empreses, que permeten als alumnes ampliar les competències tècniques i l’acreditació d’aquests èxits. Disposa de centres de formació a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus i Sabadell.

Leer noticia en castellano

Notícies relacionades: 

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.