Informe de Vigilància Tecnològica " Apps de salut"

8 de marzo de 2021 Noticias

El Hubb30 és una comunitat d’empreses, agents R+D+I, administracions i ciutadans del territori B30 que col·laboren per oferir respostes innovadores a reptes socioeconòmics. Com a plataforma d’innovació, Hubb30 posa a l’abast de la societat les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l’Esfera UAB, el Centre Tecnològico Eurecat, el Sincrotró ALBA, la UPC i Esadecreapolis.

Hubb30 organitza periòdicament els “Brunch de innovació”, unes trobades dedicades a línies d’innovació en camps específics que permeten conèixer de primera mà les tendències que es configuren en aquell terreny, així com els experts que les protagonitzen. Estan adreçades a professionals d’empreses i altres entitats que vulguin innovar de la mà dels agents de recerca del territori.

El darrer brunch, celebrat el 5 de març en la modalitat online, va tractar sobre "Apps de Salut". Si aquest tema us ocupa/preocupa podeu consultar l'informe de vigilància tecnològica que es va entregar als participants. (Nota de premsa del PRUAB)

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.