La Generalitat actualitza el web sobre els fons europeus a Catalunya

8 de abril de 2021 Noticias

El Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència ha presentat una nova actualització del portal dels Fons europeus a Catalunya amb continguts específics sobre les oportunitats de finançament europeu en el període 2021-2027, especialment gràcies al Next Generation EU.

Es dedica una secció específica a recollir les darreres novetats relacionades amb el Next Generation EU tant des de la perspectiva catalana com estatal i europea, tot destacant com presentar idees de projectes susceptibles de ser finançats a càrrec d’aquests recursos. aquells que tinguin una iniciativa d'alt impacte, que pugui contribuir a avançar cap a una economia més verda, digital i resilient, i que estigui vinculada a competències del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència o d’altres departaments de la Generalitat de Catalunya, poden presentar la seva idea de projecte per mitjà de les bústies habilitades que trobaran en aquesta secció. També recoll com respondre a les manifestacions d’interès proposades per l’Administració General de l’Estat espanyol.

Tanmateix es pot robar una secció que descriu els nous fons europeus disponibles en el període 2021-2027 i les seves prioritats temàtiques

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.