Devicare entra a la farmàcia

10 de septiembre de 2021 Noticias

Devicare, empresa de referència en urologia ubicada al Parc de Recerca UAB, que recentment ha tancat una ronda de finançament amb Advanced MedTech Holdings, continua el seu pla de creixement entrant per primera vegada a la Farmàcia amb els llançaments dels productes Nodorin® 30 ml (gel formulat a base d'ingredients) i Urogelus® 125 ml (esprai desodoritzant) destinats a la higiene urològica.

Amb l'objectiu d'assegurar la presència d'aquests productes en totes les Farmàcies i Majoristes d'Espanya, Devicare ha arribat a un acord amb Difefac Pharma; empresa de referència en la distribució i comercialització exclusiva de productes de farmàcia i parafarmàcia.

En paraules de Rosendo Garganta (CEO de Devicare): "L'acord amb Difefac Pharma ens permet explorar amb garanties un nou canal de distribució en què creiem molt per ajudar que els pacients amb problemes urològics estiguin ben atesos, i tinguin accés als millors productes de mercat per millorar la seva qualitat de vida. "

D'acord amb Robert Bou (director general de Difefac Pharma): "Estem entusiasmats amb aquest acord amb Devicare perquè ens permet incorporar a la nostra cartera productes realment innovadors, que estan recolzats amb evidència clínica, i són àmpliament recomanats pels uròlegs del nostre país. Esperem contribuir a que aquests productes estiguin a l'abast de l'major nombre de Farmacèutics i pacients urològics més aviat millor. "

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.