La Nit de la Recerca a Catalunya 2020 es celebrarà del 21 al 25 de setembre

15 de septiembre de 2021 Noticias

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida. 

Cada any, aquest esdeveniment se celebra l’últim divendres de setembre, tot i que la seva popularitat fa que s’allargui durant els dies previs i el cap de setmana. a la pandèmia, aquest cop tornen les activitats presencials, que es realitzaran seguint les mesures de seguretat establertes contra la COVID-19. Així mateix, al canal de Youtube de la Nit de la Recerca, el públic podrà trobar més de 20 noves microxerrades conduïdes per investigadors i investigadores de Catalunya sobre temàtiques d’allò més diverses.

Les activitats presencials que ofereix el programa es duran a terme en diferents localitzacions de cadascun dels nodes principals: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Catalunya Central-Vic. (+Info

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.