CTecno demana la participació de les empreses del sector TIC i de qualsevol altre que necessitin proveir-se de productes i serveis tecnològic per elaborar el Baròmetre 2021 del Sector Tecnològic a Catalunya.

6 de octubre de 2021 Noticias

Per tretzè any consecutiu el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) realitza el “Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya”, una radiografia quantitativa i qualitativa sobre l’estat del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya, amb l’ambició i l’objectiu de projectar una mirada llarga cap als reptes i visió de futur del sector.

El baròmetre permetrà conèixer l’evolució econòmica del sector, el seu grau d’innovació, quines són les tendències i reptes tecnològics, així com conèixer la relació entre l'oferta i la demanda.

El qüestionari que recollirà els resultats de l’estudi d’enguany ja està disponible! Tant si sou una empresa del sector TIC com d’un sector que necessita proveir-se de productes i serveis tecnològics, estan convidades a respondre l’enquesta preparada a l’efecte

Sobre CTecno: El Cercle Tecnològic de Catalunya és una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques. 

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.