Baltasar, el fabricant de cotxes elèctrics del Vallès, present a l’Automobile Barcelona 2021

6 de octubre de 2021 Noticias

El superesportiu 100% elèctric Baltasar Revolt pot considerar-se una de les grans novetats de la present edició del saló Automobile Barcelona.

El fabricant de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) ha presentat un cotxe elèctric d'altíssimes prestacions (potència 507 CV; acceleració de 0 a 100 km/h en 2,5 segons; pes de 770 kg.) que també es pot utilitzar per carretera. Les primeres unitats es començaran a lliurar en 2022. També podreu conèixer els equips de recàrrega ràpida per a cotxes i altres vehicles elèctrics desenvolupats per Enchufing.

Sense cap mena de dubte, el Baltasar Revolt és un excel·lent reclam per desplaçar-se al pavelló 8 de recinte firal de Montjuïc i, de passada, conèixer les novetats de la resta de marques expositores: BMW, Cupra, Dacia, DFSK, DR, Evo, Ford, Hispano Suiza, Honda, Hyundai, KIA, Lexus, Lotus, Mercedes Benz, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Smart, Subaru, Suzuki i Volvo.

L'Automobile Barcelona tancarà portes el diumenge 10 d'octubre.

BALTASAR fabrica els seus vehicles íntegrament en les seves instal·lacions de Cerdanyola de Vallès. L'empresa, al costat de MILLOR BATTERY i ENCHUFING conformen un grup empresarial de màxima referència en el camp de la mobilitat elèctrica

Leer noticia en castellano

Noticia relacionada

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.