Opinió “No canviïs la imatge de l’empresa”

14 de octubre de 2021 Noticias

Si no tens massa interès en la imatge de la teva empresa, no segueixis llegint.
I si segueixes llegint perquè penses que potser un dia caldria fer-ne una revisió,... doncs contempla aquestes 4 qüestions que et proposem valorar:

Despesa o inversió?
La imatge gràfica és un dels primers contactes que tenen els clients amb la teva empresa: els rètols que mostren on som , els documents que reben amb les nostres comunicacions, la informació que mostrem en xarxes socials...
Canviar o millorar la imatge corporativa és una inversió de la mateixa forma que ho és la compra de maquinària, la compra d’instal·lacions, la contractació de persones... sinó... com contemplem la millora o creixement de la nostra empresa? 

Quins són els objectius externs?
Mostrar al públic –clients- una imatge pròpia o renovada perquè tinguin la percepció inicial que la nostra organització ofereix qualitat, cura, seguretat, garanties, i un bon producte i/o servei.

Quins són els objectius interns?
Una imatge correctament implementada millora l'autoestima de l’empresa en tres eixos bàsics: qui la dirigeix, qui hi treballa i qui hi col·labora. Ens connecta amb totes les persones del nostre entorn laboral i fa que ens sentim part d’un grup fort, sòlid i organitzat. Un equip.

El canvi és un missatge?
Estem dient que cuidem la imatge, cuidem les nostres instal·lacions i a les persones que hi treballem... i també implícitament, cuidem el que hi produïm, el que hi gestionem i el servei que oferim. Mostrem una visió seriosa, neta, ordenada i actual. Diem que som una empresa organitzada i diem que cal comptar amb nosaltres.

Pensa –penseu a l’empresa- en aquestes 4 qüestions. 
Us permetrà posar sobre la taula temes que en algun moment caldrà abordar sobre quina imatge mostreu actualment.

Joan Bramona
Director
Branding Co.

Leer artículo en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.