Cerdanyola del Vallès cerca inversions a la fira Expo Real de Munic

19 de octubre de 2021 Noticias

La Generalitat de Catalunya, a través de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) renoven per dotzè any a Expo Real 2021 el seu compromís amb el projecte Barcelona Catalonia per donar suport a models de desenvolupament inclusius, sostenibles i competitius. Expo Real ha tornat després de la pandèmia de la COVID-19 com una de les principals fires immobiliàries del món, que s’ha celebrat de l’11 al 13 d’octubre a Munic (Alemanya).

Els projectes presentats per Barcelona Catalonia sota el lema Open for business! són el reflex de la vocació internacional, oberta i cosmopolita que tenen la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i Catalunya. Durant tres dies s’han mantingut més de 150 trobades amb inversors i empreses interessades en localitzar activitat econòmica en el nostre territori.

Més enllà de la conferència organitzada pel projecte Barcelona Catalonia, a l’estand s’ha celebrat el cicle Business opportunities amb la presentació del Parc de l’Alba de Cerdanyola, el nou sector de l’àrea metropolitana que ofereix la possibilitat d’invertir en indústria, habitatge i coneixement; Barcelona ha presentat les iniciatives per a la indústria 4.0 i els sectors digitals a la zona de Sagrera-Besòs en el marc del Barcelona Green Deal. I Viladecans ha ofert un nou model de parc de negocis sostenible, Illa A, destinat a oficines basades en els principis de sostenibilitat, flexibilitat, digitalització i economia circular.

Presència de Cerdanyola

La representació cerdanyolenca -formada per l’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó- va dedicar tres dies a compartir experiències amb els principals actors de la indústria immobiliària: inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals. Com ja va fer el passat setembre a la fira MIPIM de Cannes, Cordón va presentar el present i el futur de Cerdanyola amb l’objectiu d’atraure inversions i oportunitats que es puguin traduir en un major benestar per a la ciutadania.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.