La Cambra de Comerç Sabadell i Banc Sabadell signen un conveni per a l’impuls de la competitivitat de les empreses de la demarcació

20 de octubre de 2021 Noticias

La Cambra de Comerç de Sabadell y el Banc Sabadell han signat un acord de col·laboració en el que les dues entitats s’han compromès a treballar en el suport empresarial, des de l’àmbit de l’emprenedoria fins al suport en la internacionalització i la digitalització empresarials. Així mateix, contribuirà en l’assessorament i formació de les empreses de la demarcació de la Cambra organitzant esdeveniments informatius relacionats amb els Next Generation, en concret dels Fons de Reestructuració Europea, i en la introducció de solucions d’ecommerce.

També es posarà a disposició dels membres de la Cambra línies de finançament subvencionat i condicions preferents en l’àmplia gamma de productes de l’entitat bancària adreçats a empreses i emprenedors. Per altra banda, es mantindrà l’espai de Coworking a les instal·lacions de la Cambra reservades per a emprenedors i start-up’s al que hi podran accedir de forma gratuïta, gràcies al patrocini de Banc Sabadell mitjançant el programa BStartup.

Al llarg de l’any de durada d’aquest conveni totes dues entitats organitzaran sessions i actes formatius per tal de donar assessorament i formació en temes financers i d’actualitat. A través de la Cambra també les empreses que ho desitgin podran accedir a un canal de atenció individualitzada amb Banc Sabadell.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.