Black & Green Fridays 2023

24 de noviembre de 2023 Noticias

Als Estats Units el Black Friday (Divendres negre) és el dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues detallistes i grans magatzems. És un dia després del Dia d'Acció de Gràcies, el qual se celebra el quart dijous del mes de novembre.

L'alternativa al Black Friday és el “Green Friday”, un moviment alternatiu impulsat per representants de la Comissió Europea juntament amb les organitzacions ECODES, WWF i Ecoserveis. El seu objectiu no és frenar les compres pròpies d'aquestes dates, sinó apel·lar a un consum responsable i sostenible, defensant els petits comerços, el reciclatge i els productes de segona mà.

En Estados Unidos el Black Friday (Viernes negro) es el día que inaugura la temporada de compras navideñas con significativas rebajas en muchas tiendas minoristas y grandes almacenes. Es un día después del Día de Acción de Gracias, el cual se celebra el cuarto jueves del mes de noviembre.

La alternativa al Black Friday es el "Green Friday", un movimiento alternativo implusado por representantes de la Comisión Europea junto a las organizaciones ECODES, WWF y Ecoserveis. Su objetivo no es frenar las compras propias de estas fechas, sino apelar a un consumo responsable y sostenible, defendiendo a los pequeños comercios, el reciclaje y a los productos de segunda mano.

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.