Organitzacions empresarials territorials consensuen un pla d’acció per donar resposta als reptes i oportunitats de les pimes en un context de reactivació

19 de noviembre de 2021 Noticias

Fruit d’una jornada de treball, les organitzacions empresarials CecotCentre Metal.lúrgicCIESCACEB BerguedàFOEGPatronal Metal·lúrgica de la Catalunya CentralUnió Empresarial de l'Anoia i la Unió Empresarial y la Federació Empresarial del Gran Penedès han consensuat un document de propostes i conclusions al voltant de tres aspectes clau per al teixit empresarial: la cooperació publicoprivada, un nou model tributari i l’ocupació i els perfils professionals.

El propòsit d’aquesta acció conjunta és el de generar intel·ligència col·lectiva per ajudar directament a la sostenibilitat i la competitivitat de les pimes. El document estableix uns criteris comuns d’orientació en l’actuació territorial, en les demandes empresarials a les administracions, així com una comunicació fluïda en l’intercanvi d’experiències que agiliti l’acció de les organitzacions empresarials en favor de les pimes i els autònoms que representen. (+Info)  

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.