Eurecat participa a Futuribles, un nou fòrum per analitzar l’estat de la innovació tecnològica

16 de diciembre de 2021 Noticias

El director general Corporatiu i d’Operacions del centre tecnològic Eurecat, Xavier López, va participat en la celebració de Futuribles, el projecte d’innovació tecnològica organitzat per Prensa Ibérica i El Periódico de Catalunya, per debatre sobre l’estat de la innovació tecnològica, amb la participació de les ministres de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i d’Educació i Formació Professional, María del Pilar Alegría, i amb el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

En paraules de Xavier López, “és imprescindible que els fons Next Generation no s’orientin només a la recuperació econòmica, sinó a la transformació de les cadenes de valor de sectors estratègics”. Per aquest motiu, ha destacat, “les polítiques tecnològiques i industrials orientades a potenciar la innovació i la sobirania tecnològica i industrial en aquests sectors son fonamentals”.

El director general Corporatiu i d’Operacions d’Eurecat va participar en una de les taules rodones, juntament amb la presidenta de la Comissió de Societat Digital de Foment, Anna Sánchez Granados; el director general d’ASCRI (Associació Espanyola de Capital, Creixement i Inversió), José Zudaire, i el professor titular d’Operacions, Innovació i Data Sciences a Esade, Xavier Ferrás.

Futuribles és una iniciativa que té per objectiu monitorar l’estat de desenvolupament de la innovació tecnològica a nivell estatal i en les diverses comunitats autònomes. El circuit d’esdeveniments es va iniciar el mes d’octubre i conclourà el juny de 2022, amb actes per diverses ciutats de l’Estat espanyol.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.