L’Ajuntament de Sabadell aprova per unanimitat una proposta de PIMEC perquè els fons europeus arribin a les pimes

17 de diciembre de 2021 Noticias

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat per unanimitat una proposta de PIMEC Vallès Occidental perquè els fons Next Generation EU arribin a les pimes i a les persones autònomes. La patronal ha celebrat el suport dels grups municipals a aquesta mesura fonamental per impulsar la competitivitat i la viabilitat empresarial en benefici de l’economia local.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha assegurat que els fons europeus representen una oportunitat única i històrica, només comparable als Fons de Cohesió desplegats a finals dels anys vuitanta i primers noranta arran de l’entrada a la llavors Comunitat Europea. Per això, considera fonamental que les pimes siguin les principals beneficiàries i ha demanat que els hi arribin en forma de subvenció per tal d’evitar més endeutament empresarial en aquest context de pandèmia.

PIMEC Vallès Occidental constata que moltes pimes compten amb projectes estratègics que opten a aquests fons en matèria de digitalització, innovació i sostenibilitat i reclama que les entitats locals tinguin un paper rellevant en la distribució dels NGEU, en aplicació del principi europeu de subsidiarietat.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.