Adam incorpora la seva tercera meet-me room al Data Center del Parc Tecnològic del Vallès

3 de marzo de 2022 Noticias

Una sala MMR és un espai on es concentren els accessos exteriors de fibra òptica dels majors proveïdors de connectivitat i el cablatge estructurat de tots els clients del Data Center. Això permet la interconnexió de cablatge físic entre clients i proveïdors.

Tots els nous data centers d'Adam compten amb un mínim de dues MMR ubicades en espais estratègics que diversifiquen els proveïdors i els accessos externs de fibra òptica. Aquests accessos es fan per recorreguts diferents des de l'interior del data center fins a les infraestructures externes que donen accés a la xarxa de fibra nacional.

Aquesta distribució de les infraestructures de MMR permet als clients accedir a serveis fent servir xarxes en anell amb doble ruta.

Amb la intenció de seguir millorant en l'operació i disponibilitat del servei, properament es construirà una nova MMR al data center del Parc Tecnològic del Vallès (PTV), per oferir-ne un total de tres.

La sala MMR3 augmentarà la capacitat d'entrada de fibres externes i proporcionarà també redundància a les noves sales IT que es construiran durant el 2022-2023.

S'hi incorporaran millores com a nous distribuïdors d'alta densitat (ODF) per augmentar la capacitat, manejabilitat, flexibilitat i protecció de les fibres. Aquests distribuïdors faciliten la implementació i gestió de les tecnologies més recents de transmissió que arriben als 100-400 Gb.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.