La solució en seguretat que necessita el teu núvol

10 de mayo de 2022 Noticias

Actualment, la creixent transformació digital de les empreses ha provocat un augment de la demanda en el mercat SaaS, ja que moltes d'aquestes organitzacions estan utilitzant el model Software as a Service pels beneficis que aporta aquesta tecnologia. Tot i això, existeix el risc real que un gran flux d'informació quedi exposada a vulnerabilitats.

Per fer front a aquestes amenaces, és necessària una solució que pugui analitzar-les i detectar-les dins de les plataformes al núvol, abans que la informació passi pel Firewall i l'Endpoint. I aquest és el cas de la solució SonicWall Cloud App Security, un Cloud Access Security Manager (CASB) que assegura l'accés als recursos informàtics que estan allotjats al núvol.

Què permet Cloud App Security?

La solució SonicWall Cloud App Security brinda seguretat d'última generació per aplicacions SaaS com Office 365 i G Suite, protegint el correu electrònic, les dades i les credencials d'usuari davant a amenaces avançades i garantint al mateix temps el compliment normatiu al núvol.

Com s’aplica la seguretat al núvol?

Davant la proliferació d'amenaces en el correu electrònic al núvol, la solució aplica la protecció abans de la safata d'entrada, però després dels filtres natius de Microsoft o Google. Això significa que els algoritmes d'aprenentatge automàtic detecten totes les amenaces que aquests es passen per alt. Cloud App Security...

  • Bloqueja els missatges de phishing no detectats per Office 365 i G Suite.
  • Supervisa els correus entrants, sortints i interns.
  • Analitza els missatges històrics que poden ser amenaces.
  • Retira els correus electrònics, podent editar o retirar els missatges si són maliciosos, contenen informació confidencial o l'empleat ha polsat <respondre a tots> per error.
Facilita l’entorn col·laboratiu

Tant si s'utilitza el correu electrònic, com unitats o missatgeria instantània, la solució ajuda a...
  • Prevenir la propagació del phishing i el malware a l'empresa i la seva difusió entre clients i partners.
  • Comprovar la presència de contingut maliciós en tots els arxius utilitzant l'anàlisi de contingut actiu i el sandboxing de Capture ATP per posar en quarantena les amenaces.
  • Identificar informació confidencial i aplicar polítiques de preparació pel núvol perquè es mantingui dins de l'organització o el grup de treball.
Cada aplicació SaaS té un motor de polítiques totalment diferent, cada una d'elles amb les seves pròpies regles i capacitats de compliment.

Cloud App Security, permet crear una política única que s'aplica de manera coherent a totes les aplicacions.

Quins beneficis aporta a les empreses?

Visibilitat: Identifica tots els serveis en el núvol (autoritzats i no autoritzats) que utilitzen els empleats d'una organització. Això inclou la visibilitat del tràfic est-oest (núvol a núvol), ja que els usuaris poden autenticar-se en aplicacions no autoritzades mitjançant IT autoritzades, com Office 365.

Seguretat pel correu electrònic d'última generació
: Donat que el correu electrònic s'ha convertit en l'aplicació SaaS més usada, protegir aquest popular vector d'amenaça és clau per la seguretat SaaS. La solució inclou sandboxing per arxius adjunts, protecció avançada d'URL i protecció contra atacs Business Email Compromise (BEC).

Protecció avançada davant amenaces
: Evita la propagació del malware a través d'aplicacions com OneDrive, Box i Dropbox amb una anàlisi d'antivirus en temps real d'amenaces conegudes i sandboxing Capture ATP per als atacs de dia zero i amenaces desconegudes.

Protecció de dades
: Aplica polítiques de seguretat centrades en les dades oferint controls d'accés granular i evitant la càrrega d'arxius sensibles o confidencials. La solució incorpora eines de polítiques basades en funcions, així com tecnologies de classificació de dades i prevenció de pèrdues de dades que permetin monitorar l'activitat dels usuaris i bloquejar o limitar l'accés.

Conformitat
: La solució recopila un ampli registre d'auditoria de cada acció, inclosos els esdeveniments en temps reals i històrics, proporcionant plantilles DLP per imposar controls de polítiques i la conformitat amb la normativa en temps real.

Gràcies al Programa Kit Digital, els professionals i empreses (de fins a 50 treballadors) interessades en aquesta solució poden sol·licitar un bo digital de fins a 12.000€ per a la seva implantació. (+Info

Article facilitat per Cloud Comunicaciones (membre de la Comunitat 30Virtual), empresa amb una dilatada experiència en el món de la ciberseguretat, de la mà de fabricants líders en el mercat. Realitza auditories de seguretat per a detectar els punts febles de la xarxa i aconsella a les empreses de les mesures necessàries que han d'adoptar. CloudCom és agent adherit al Programa Kit Digital.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.