Comerços adherits a Voluntariat per la llengua del CNL Vallès Occidental 3 animen altres comerços a adherir-s'hi

8 de junio de 2022 Noticias

Des del mes de juny fins a mitjan octubre, el CNL Vallès Occidental 3 difondrà a les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) vídeos de presentació de 12 comerços adherits al Programa Voluntariat per la llengua de les poblacions de Cerdanyola, Ripollet, Montcada, Barberà, Badia i Sant Cugat. 

L’objectiu de la difusió és donar a conèixer la importància del comerç local per promoure l’ús del català, especialment entre persones que l’estan aprenent, com és el cas dels establiments de Voluntariat per la llengua.

Als vídeos, els comerços es presenten, expliquen la seva experiència en el programa, animen altres comerços a participar-hi i, a més, fan un apunt lingüístic sobre algun terme en català relacionat amb la seva activitat comercial que normalment no s’utilitza correctament.

Voluntariat per la llengua és un programa que promou la conversa en català, i és per això que compta amb la complicitat del teixit comercial perquè les parelles lingüístiques hi puguin practicar català.

A més, des de fa uns anys, alumnes dels cursos de català de nivell Bàsic 3 també hi poden fer pràctiques lingüístiques fora de l’aula com a activitat de curs avaluable, amb l’objectiu de posar en pràctica en contextos reals els coneixements adquirits a classe.

Article facilitat pel CNL Vallès Occidental 3 (CPNL), membre de la Comunitat 30Virtual que té l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits als municipis de Barberà, Badia, Cerdanyola, Montcada  i Reixac, Ripollet i Sant Cugat del Vallès.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.