El centre de Negocis Nodus Barberà revalida el segell Biosphere pel seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat

9 de junio de 2022 Noticias

Aquest any 2022, un total de 37 empreses i serveis del Vallès Occidental han aconseguit la certificació Biosphere, entre els que figura el Centre de Negocis Nodus Barberà

El Compromís Biosphere Sustainable Lifestyle és un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de les comarques de la província de Barcelona que volen acreditar i millorar la seva gestió en sostenibilitat i el seu posicionament turístic. Reconeix les bones pràctiques que, alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual es troben. L’impulsen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i l’ens gestor encarregat de la implantació a la nostra comarca, el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Per obtenir aquesta certificació, les empreses i entitats han treballar durant un any en la millora de la sostenibilitat, formant-se, implantant millores cada any i donant compliment a les bones practiques d’un manual sectorial. A part de les 37 empreses i entitats s’acrediten, es compta amb 10 noves incorporacions que estan seguint el programa aquest 2022 i que es preveu que l’any 2023 es puguin afegir a les empreses Biosphere de la comarca.

Nodus Barberà, un equipament municipal destinat a la promoció econòmica del municipi i que allotja empreses, startups i esdeveniments professionals, forma part de la xarxa de destinacions de turisme de negocis responsable i sostenible del Vallès Occidental. La direcció del centre ha aconseguit, tot i el context actual advers en el qual vivim, reinventar el negoci i apostar per una gestió responsable i fomentar un model de negoci encara més sostenible i segur.

Gràcies al segell Biosphere, el centre de Negocis Nodus Barberà es distingeix com un emplaçament de negocis respectuós amb l’entorn, ambientalment sostenible i socialment inclusiu; els espais que s’ofereixen a l’equipament municipal per a les formacions, reunions o esdeveniments empresarials són, d’aquesta manera, més accessibles i donen garanties reals als seus clients que les dinàmiques que s’hi produeixen mantenen una relació equilibrada entre usuaris i entorn.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.