Informe d'anàlisi empresarial "Exponential Leaders a Catalunya 2022"

29 de agosto de 2022 Noticias

Els Catalonia Exponential Leaders són les empreses¬ catalanes més disruptives. Els nous models basats en tecnologies exponencials apareixen principalment als ecosistemes més innovadors del món, i això també vol dir Catalunya. Amb els Catalonia Exponential Leaders es vol demostrar que aquí també hi ha empreses que són exemple d’adaptació i transformació a les noves oportunitats de disrupció i que poden ser una font d’inspiració per tot el teixit empresarial català.

Un dels factors per fer possible aquesta transformació és la innovació disruptiva: un tipus d’innovació basada en la creació de nous productes, serveis o models de negoci que deixen obsolet el que s’estava fent fins al moment, i que aconsegueixen un canvi d’hàbit dels consumidors.

A banda de la disrupció, un segon aspecte de transformació dels ecosistemes empresarials és l’exponencialitat. Una organització exponencial és la que té un creixement més ràpid i un impacte més alt que els seus competidors, gràcies a la combinació d’un propòsit transformador massiu, de tecnologies exponencials i d’estratègies organitzatives disruptives.

La segona edició del programa Catalonia Exponential Leaders està formada per empreses de dues categories diferents: les consolidades i les startups. Totes les empreses catalanes que volien optar al reconeixement podien presentar la seva candidatura i, en total, es van rebre 170 sol·licituds (64% provinents de startups i 36% d’empreses consolidades).

L'informe "Exponential Leaders a Catalunya 2022", elaborat per ACCIÓ, la agència per la competitivitat de l'empresa, analitza les 30 empreses finalistes del programa Catalonia Exponential Leaders. Totes elles es basen en projectes inspiradors, diferencials i amb un amb alt potencial de creixement que estan tenint lloc a Catalunya avui dia.

L’informe Exponential Leaders a Catalunya 2022 analitza els projectes empresarials més inspiradors, diferencials i amb un amb alt potencial de creixement que estan tenint lloc a Catalunya avui dia. (veure píndola tecnològica)  

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.