La màquina-eina torna a Barcelona amb Advanced Machine Tools, un nou esdeveniment tecnològic dedicat a la indústria del metall

26 de septiembre de 2022 Noticias

El metall torna a Barcelona amb un nou esdeveniment tecnològic dedicat a la màquina-eina: Advanced Machine Tools. Del 18 al 20 d'abril de 2023, més de 180 firmes expositores presentaran a Fira de Barcelona – Gran Via les seves darreres innovacions en maquinària de tall, arrencada, deformació, làser, perforació, fresat, estampació, premsa o poliment, entre moltes altres funcionalitats, i donaran a conèixer els instruments, eines, accessoris i components més nous que estan transformant la cadena de valor de la indústria manufacturera.

Així, Advanced Machine Tools neix amb l'objectiu d'impulsar la renovació dels equips de tot el sector de la màquina-eina per adaptar la manufactura espanyola a la conjuntura econòmica i tecnològica actual, a més de recolzar-la en el procés de millora de la productivitat. Igualment, amb aquest esdeveniment tecnològic Barcelona recupera un saló referent a nivell nacional dedicat a la metal·lúrgia, indústria molt arrelada a tota la zona de llevant i que és un dels motors més competitius al nostre país.

Un esdeveniment biennal amb més de 14.000 professionals

Advanced Machine Tools se celebrarà de forma biennal els anys imparells (2023, 2025, 2027…) per no coincidir amb la Biennal de Bilbao. D'aquesta manera, Barcelona s'endinsarà al circuit clàssic de fires de màquina-eina per complementar l'oferta nacional dedicada al sector del metall. Està prevista l'assistència de més de 14.000 professionals de la península ibèrica vinculats a la metal·lúrgia.

Una plataforma comercial i de negocis

Per analitzar les tendències sorgides recentment a l'àmbit de la màquina-eina i aprofundir en els reptes actuals a què s'han d'enfrontar els professionals de la manufactura també s'organitzarà el Metall Industry 4.0 Congress, on es compartiran en exclusiva els casos d'èxit i de transformació del sector del metall i la indústria auxiliar, gràcies a maquinària avançada d'última generació.

Projectes d'automatització presentats per les mateixes indústries, nous corrents en fabricació intel·ligent, exemples de processos competitius, d'eficiència energètica, o de l'ús de tecnologies a les cadenes de producció per fer-les més eficients, seran algunes de les qüestions que es tractaran en tots dos auditoris en paral·lel que acolliran més de 50 hores de transferència tecnològica.

30Virtual, Supporting Partner de l'AMT2023

Com no podia ser altrament, 30Virtual és Supporting Partner de l'AMT2023 i, conjuntament amb altres associacions, clústers i plataformes del sector, animem les empreses del metall a presentar i compartir les solucions innovadores en màquina eina, mecanitzat, tall o soldadura.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.