El Govern de l’Estat llança en fase pilot la nova aplicació mòbil de "Mi Carpeta Ciudadana"

30 de septiembre de 2022 Noticias

El Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital, a través de la Secretaria General d'Administració Digital adscrita a la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, ha engegat una nova versió BETA de "Mi Carpeta Ciudadana" que inclou una aplicació mòbil, un lloc web i un assistent virtual.

Aquestes eines volen simplificar la relació a través d'internet i millorar la interacció entre l'administració i la ciutadania de manera accessible, proactiva i personalitzada des de qualsevol dispositiu. Amb aquesta mesura s'avança en l'objectiu que el 50% dels serveis públics digitals estiguin accessibles a través del mòbil a finals del 2025.

Transformació Digital de les Administracions Públiques

Amb aquest llançament, La meva Carpeta Ciutadana avança en la digitalització de les administracions públiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'agenda Espanya Digital i el Pla de Digitalització de les Administracions Públiques.

En concret, es tracta de la primera aplicació mòbil dins de la App Factory del Pla de Digitalització de les Administracions Públiques, l'objectiu del qual és potenciar el desenvolupament de serveis mòbils de qualitat per als principals serveis públics creant a més al voltant de l'Administració una comunitat de desenvolupadors de codi (+Info) https://www.lamoncloa.gob.es/serviciosdeprensa/notasprensa/asuntos-economicos/Paginas/2022/140922-carpeta-ciudadana-app.aspx

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.