Fuji Electric presenta la seva solució per al Bombeig Solar a la Fira de Maquinària Agrícola d'Úbeda

27 de septiembre de 2022 Noticias

Per segon any consecutiu, Fuji Electric ha acompanyat Enerpro en la seva participació a la Fira de Maquinària Agrícola (FEMA) d'Úbeda, una de les més importants i la més veterana del sector a la comunitat autònoma andalusa, que va celebrar la seva 40a edició del 14 al 17 de setembre passat.

En aquesta ocasió, Enerpro va presentar diferents solucions per maximitzar l'eficiència energètica d'instal·lacions agrícoles, i va destacar la solució per al Bombeig Solar de Fuji Electric.

Per això, va comptar amb una demo pròpia que incloïa un quadre de control amb el variador FRENIC-Ace per a Bombeig Solar de Fuji Electric, uns panells solars, una bomba d'aigua i un dipòsit. Tot això estava connectat exclusivament al generador fotovoltaic disponible i comptava amb el suport de la xarxa elèctrica en cas de condicions d'irradiància molt desfavorables.

A més, Enerpro també va presentar la V9-APP-SP, la solució de Fuji Electric per a la monitorització remota d'instal·lacions de Bombeig Solar mitjançant les nostres pantalles Monitouch V9.

Amb tot això, els assistents a la Fira de Maquinària Agrícola d'Úbeda van poder comprovar com el sistema aconseguia bombar aigua, fins i tot en les condicions més desfavorables.

Fuji Electric Europe GmbH, Sucursal a Espanya és una companyia dedicada a la fabricació i venda de material elèctric i energia tèrmica. Creada el 1997, es troba situada al Parc Tecnològic de Vallès (Cerdanyola, Barcelona)

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.