Advanced Factories 2023 reunirà 380 experts en automatització industrial i robòtica a l'Industry 4.0 Congress

20 de octubre de 2022 Noticias

Advanced Factories, l'esdeveniment tecnològic referent al sud d'Europa per a professionals del sector industrial, torna un any més del 18 al 20 d'abril de 2023 al recinte Fira de Barcelona – Gran Via  per presentar les darreres solucions en automatització industrial, robòtica, fabricació additiva i les tecnologies emergents de la indústria 4.0. A més, acollirà una nova edició de l'Industry 4.0 Congress, el congrés més gran del sud d'Europa on descobrir les millors pràctiques, casos d'èxit, projectes o models de gestió per impulsar la digitalització dels centres productius i la seva transformació industrial.

L'Industry 4.0 Congress preveu reunir 380 experts industrials de sectors com l'automoció, aeronàutica, pharma, alimentació, electrònica, tèxtil o ferroviari, entre d'altres. Per això, ja ha obert la recepció de candidatures a tots aquells experts, tècnics, emprenedors, universitats i centres de recerca i innovació que vulguin compartir les seves idees i experiències en el camp de l'automatització i robòtica, analítica de dades, nous processos de fabricació , connectivitat i sistemes integrats de la producció. Especial importància tindran en aquesta propera edició d'Advanced Factories 2023 temes relacionats amb la simbiosi industrial com els Objectius de Desenvolupament Sostenible, talent digital, operari connectat o sistemes d'estandardització i normatives.

A més, com a novetat, Advanced Factories se celebrarà simultàniament amb AMT - Advanced Machine Tools, el nou esdeveniment de referència per al sector de la màquina eina que tindrà lloc de forma biennal els anys imparells.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.