Informe de Vigilància Tecnològica "Mobilitat intel·ligent als polígons d’activitat econòmica”

11 de noviembre de 2022 Noticias

El Hubb30 és una comunitat d’empreses, agents R+D+I, administracions i ciutadans del territori B30 que col·laboren per oferir respostes innovadores a reptes socioeconòmics. Com a plataforma d’innovació, Hubb30 posa a l’abast de la societat les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l’Esfera UAB, el Centre Tecnològico Eurecat, el Sincrotró ALBA, la UPC i Esadecreapolis.

Hubb30 organitza periòdicament els “Brunch de innovació”, unes trobades dedicades a línies d’innovació en camps específics que permeten conèixer de primera mà les tendències que es configuren en aquell terreny, així com els experts que les protagonitzen. Estan adreçades a professionals d’empreses i altres entitats que vulguin innovar de la mà dels agents de recerca del territori.

El darrer brunch, celebrat el 28 d’octubre, va tractar sobre "Mobilitat intel·ligent als polígons d’activitat econòmica". Si aquest tema us ocupa/preocupa podeu consultar l'informe de vigilància tecnològica que es va entregar als participants. (Nota de premsa del PRUAB)

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.