PIMEC accelera l’actualització formativa de les persones treballadores per adaptar les seves competències a les necessitats de les pimes amb el llançament de PIMEC Academy

20 de diciembre de 2022 Noticias

La patronal PIMEC acaba d'implementar la nova plataforma de PIMEC Academy, amb la qual es vol facilitar la incorporació de l’aprenentatge continu en el dia a dia de les pimes, fomentant les competències de les persones treballadores i la seva competitivitat a incorporació de l’aprenentatge continu al dia a dia de les pimes.

Es materialitza així un espai de cooperació conjunta en l’aportació de coneixements i recursos pel desenvolupament de competències i habilitats professionals per a les pimes. Un espai amb una metodologia nòrdica, activa i referent en el món de la formació, on cada curs té una duració de 60-90 minuts, facilitant així la seva participació en les diferents accions, complementant competències en funció de les necessitats de cada moment. Actualment, la plataforma ja compta amb més de 150 accions formatives de temàtiques diferents, que s’anirà completant amb noves accions en els propers mesos.

Leer noticia en castellano 

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.