Sepmag patrocina el premi UAB de Nanociència i Nanotecnolgia (programa “Ciències Excel·leix”)

21 de diciembre de 2022 Noticias

La Facultat de Ciències de la UAB va celebrar la cerimònia dels Premis “Ciències Excel·leix” el passat 16 de desembre. L'objectiu d'aquest programa és reconèixer i donar suport als estudiants destacats del primer any de les diferents titulacions científiques que ofereix la facultat. 

La cerimònia dels Premis es va celebrar a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències amb la presència del degà de la Facultat, els coordinadors de grau i les famílies dels guardonats. 

Sepmag va tenir l’honor de ser el patrocinador del premi a l'Estudiant destacat del Grau de Nanociència i la Nanotecnologia, atorgat al Sr. Juan Trujillo Toledo (al centre de la foto). El Diploma i el xec del premi van ser lliurats per la coordinadora de grau Dr. Maria del Mar Puyol (dreta) i el nostre Director Científic, el doctor Lluís M. Martínez (esquerra). 

Sepmag es complau a continuar promovent l'educació científica, a través de les seves pràctiques formatives d'estudiants i la col·laboració científica amb Instituts de Recerca i Facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sobre SepmagSepmag Systems, membre de la Comunitat 30Virtual, és una empresa tecnològica ubicada al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola, Barcelona) dedicada al desenvolupament fabricació i comercialització d’equips de Separació Biomagnètica. Els seus clients son empreses de diagnòstic InVitro i Ciències de la Vida. El 95% de la seva producció s’exporta a la Unió Europea, Nord-Amèrica, Japó i Xina.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.