Aplicació pràctica de la gestió de riscos durant el Nadal

22 de diciembre de 2022 Noticias

L'aplicació de la gestió de riscos és molt àmplia i es pot ajustar a les diferents circumstàncies que es donen a la nostra vida diària: treball, relacions personals, projectes, viatges, etc.

Les empreses tenen l'obligació de treballar aquests riscos i determinar mecanismes per reduir-los o tractar-los, però nosaltres a la nostra vida diària no ens parem a diagnosticar-os; tot i que i seria molt recomanable fer-ho. No obstant això, solem aplicar aquesta gestió en major o menor mesura segons el grau d'importància del tema. 

De vegades ho realitzem de forma senzilla; per exemple si marxem de viatge, tenint pla A o pla B, podent aquests mitigar qualsevol escenari de desastre que pogués passar com seria la pèrdua del tornat, oblidar comprar els citytours, fugir en cas d'avorriment, etc.

Donada la proximitat de les festes nadalenques i de final d'any, volem donar un enfocament de risc a aquests moments tan especials que, any rere any, se'ns presenten. (ampliar imatge

Contingut facilitat per de TOTAL RISK, (membre de la Comunitat 30Virtual), experts consultors, formadors i auditors en Sistemes de Gestió i Marc Regulatori, especialitzats en aportar solucions pràctiques i senzilles per donar compliment als grans reptes i requisits del mercat actual. 

Leer artículo en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.