AER Automation comença l'any 2023 superant els 110 associats

11 de enero de 2023 Noticias

El mes de desembre passat es va celebrar la darrera reunió anual de la Junta Directiva de l'Associació Espanyola de Robòtica i Automatització (AER Automation). En ella es va nomenar Joan Guasch (Eurecat - Technology Centre of Catalonia) com a nou vicepresident de l'Associació.

La Junta també ha aprovat el primer Codi Ètic de la història d'AER, que vetllarà d'ara endavant per la transparència i la bona feina en les relacions entre els representants de l'Associació i els nombrosos stakeholders, a través del nou Canal de Comunicacions AER.

Durant la Junta es va celebrar haver duplicat la mida de l'Associació durant els darrers 3 anys fins a assolir els 115 associats actuals.

L'Associació Espanyola de Robòtica i Automatització (AER Automation) agrupa els principals actors del mercat de l'automatització i la robòtica industrial, de servei i educativa (Fabricants, Distribuïdors, Enginyeries, Integradors , Centres Tecnològics, Startups, Universitats, Centres de Formació i Empreses usuàries). Creada el 1985, té la seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola)

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.