El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat el Catàleg Vehicle Vallès Km0, amb informació sobre la fabricació d’automoció a 57 empreses de la comarca

23 de enero de 2023 Noticias

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat el Catàleg Vehicle Vallès Km0, que neix com a resultat de l’exploració, recopilació i síntesi d’informació sobre la fabricació d’automoció a la comarca del Vallès Occidental, materialitzat en una eina interactiva funcional per donar major visibilització del sector d’automoció vallesà. Amb això es vol oferir una imatge del potencial de les empreses de la comarca en la transició cap a l’electromobilitat, per incentivar sinergies entre institucions, empreses i projectes d’innovació amb criteris de sostenibilitat i per atraure la mirada d’inversors i clients potencials.

El principal atractiu del catàleg interactiu és poder descobrir les parts fonamentals que composen un vehicle elèctric. Amb el cotxe elèctric virtual situat a la primera secció, permet explorar les parts que el composen a partir de 9 grups de components que fabriquen les empreses de la comarca. També ofereix un menú amb apartats temàtics que ofereixen informació afegida del sector a la comarca, de les empreses de la Cadena de Valor del sector de fabricació d’automoció, de la fabricació que es realitza amb criteris d’innovació i sostenibilitat, etc.

Finalització amb èxit del Pla de Reconversió del sector d’automoció

Aquest passat mes de desembre de 2022, varen finalitzar totes les actuacions previstes en el Pla d’acció de suport a la reconversió del sector de fabricació d’automoció amb el desplegament de diferents activitats. Aquest projecte ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona i ha permès arribar a 81 empreses vinculades a la fabricació d’automoció identificades, contactades i que han rebut difusió del projecte. També s’han realitzat una vintena d’entrevistes individuals i diferents sessions de cooperació empresarial i de debat. La formació ha estat també una de les fites del projecte amb formacions competencials, processos d’acreditació de competències i altres accions. El projecte també ha fet seguiment de tancament empresarial i suport a la recol·locació  de l’empresa Continental.

Leer noticia en castellano
Noticies relacionades:
15/02/2022 El Vallès Occidental demana al govern català formar part activa i executora del Pla Nacional d’Indústria 
05/10/2021 El Vallès Occidental engega un pla de suport a la reconversió del sector de fabricació d’automoció i la seva cadena de valor, que dona feina directa a més de 8.500 persones a la comarca 

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.