L'empresa ideal: cinc experts, cinc 5 visions per reinventar l'empresa

27 de enero de 2023 Noticias

El proper dijous 9 de febrer (09:30 h) es celebrarà la jornada virtual 'L'empresa ideal' en la que cinc experts oferiran 5 visions per reinventar la teva empresa:

La importància de la gestió: de l'estrès a l'empresa
Vanesa Gª-Urbina (Psicòloga Organitzacional creadora de Escuela GanasdeViviroferirà eines pràctiques per gestionar adequadament l'estrès. Això servirà per incrementar els beneficis a les empreses i per millorar el clima laboral.

Fidelitzar i potenciar el talent de lempresa
May Itoiz (CHO GEFES, Felicidad Laboralens parlarà la importància de conèixer bé els nostres equips de treball per poder incentivar-los i aconseguir que estiguin més a gust i, per descomptat, siguin més productius.

Com digitalitzar correctament la teva empresa.
Emilio Garcia Ramos (Director de Tecnetechexposarà en què consisteix la transformació digital, quines fases té i ens donarà consells per a una digitalització òptima d'una empresa.

Llenguatge clar per trencar barreres
Daniel Matilla (Director d'Estudis a Ontraining Formacióncomentarà les dificultats de la comunicació a l'empresa, de com ens allarguem molt quan parlem del que sabem... i ens oferirà eines per aconseguir que els altres ens entenguin, i ens vulguin llegir i/o escoltar.

La innovació a l'empresa Ideal
Xavier Garriga, Consultor especialitzat en entorns d'innovació empresarial a 30Virtual.net tractarà de la innovació (no confondre amb R+D o tecnologia), l'objecte del desig de tota organització empresarial, la que permetrà que destaqui als seus mercats, oferint el millor per satisfer les necessitats dels seus clients, dels seus treballadors i, no ho oblidem, els seus accionistes.


La sessió (via zoom; es facilitarà l'enllaç) és gratuïta, prèvia inscripció

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.