El president de Sant Cugat Empresarial reivindica una política valenta i pragmàtica per fer front als grans reptes del present

4 de abril de 2023 Noticias

Dijous passat al vespre es va celebrar a les instal·lacions de El Sant Cugat Hotel la jornada corporativa de Sant Cugat Empresarial amb l’assistència d’empresaris i directius de les empreses associades.

El president Jaume Vives, a través d’una carta va posar  de manifest que les incerteses sobrevingudes en aquests darrers anys, no només es mantenen, sinó que cada vegada són més negatives. ‘La guerra d’Ucraïna està estancada i no es veu un clar final; la inflació esta disparada; els semiconductors segueixen sent escassos, i quan els trobes són molt cars; i el mateix passa amb moltes altres matèries primeres, que estan portant a les societats al límit’.

Vives va mostrar el seu escepticisme amb tot el seguit de mesures que estan aprovant els governs de l’estat i el català per a pal·liar la inflació, i ha alertat del perill ‘que aquesta despesa, que en part bé finançada per Europa, és converteixi en estructural, i ens condueixi a uns dèficits públics impagables, que ens poden portar a una recessió econòmica molt seriosa. Els fons europeus s’acabaran i la despesa es mantindrà’.

Finalment, el president de Sant Cugat Empresarial va reclamar la necessitat d’un esperit de servei públic basat en una sincera col·laboració entre els sectors públics i privats. ‘L’època de fer promeses atractives ha passat. Cal una política pragmàtica, intel·ligent, generosa i pactista. És l’única manera de garantir un futur amable i digne a les generacions futures. Com empresaris estem disposats a fer costat a aquests polítics, i treballar colze a colze per aquest futur que desitgem’.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.