Ubach Munné signa un acord amb Esade Alumni i oferirà assessorament sobre finançament públic regional, nacional o supranacional (europeu) als membres d’aquesta comunitat

5 de mayo de 2023 Noticias

Ubach Munné ha signat un acord de col·laboració amb Esade Alumni, una comunitat global formada per més de 72.000 antics alumnes de l’Escola, que permetrà trobar fonts de finançament públiques per impulsar els nous projectes dels alumni. Per això, oferirà informació sobre ajudes i subvencions, tant a escala nacional com internacional; incentius fiscals segons l'activitat de cada empresa; recursos financers (préstecs públics o finançament alternatiu), i projectes europeus.

Amb aquesta col·laboració, s’espera poder ajudar els membres d'Esade Alumni a accedir a noves fonts de finançament i recursos que els permetin desenvolupar els seus projectes empresarials. Això val tant per a una startup en les seves fases inicials com per a empreses de qualsevol grandària i en qualsevol moment del seu cicle de vida. El finançament públic és un element indispensable i accessible per a la majoria de les empreses amb projectes innovadors.

Ubach Munné -membre de la comunitat 30Virtual- és una empresa amb més de tres dècades d'experiència en la prestació de serveis financers i especialitzada en el sector dels ajuts i les subvencions públiques. Els seus inicis van coincidir amb l'entrada d'Espanya a la Unió Europea i des de llavors s'ha caracteritzat pel tracte personalitzat i una cartera de solucions integrals de finançament i consultoria boutique.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.