L'Hospital Universitari Parc Taulí busca proveïdors tecnològics per a la digitalització de dos dels seus serveis sanitaris

25 de abril de 2023 Noticias

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí és una institució pública sense ànim de lucre amb gestió empresarial que ofereix serveis assistencials i d'atenció a la gent gran als ciutadans de 12 municipis del Vallès Occidental (Sabadell, Sant Quirze, Badia, Barberà, Cerdanyola, Ripollet, Santa Perpètua, Polinyà, Palau de Plegamans, Sentmenat, Castellar i Sant Llorenç) prestant els seus serveis mèdics i assistencials a 496.000 ciutadans vallesans.

El consorci busca actualment proveïdors per a dos projectes de cooperació:

  • Introducció de solucions digitals al tractament de la salut mental: L'objectiu del projecte és crear una plataforma digital connectada a diversos dispositius digitals (formularis, qüestionaris, apps, chatbots...) per tal d'obtenir dades reals en temps real dels pacients per poder fer un seguiment de la seva situació diària (tant física com emocional). És obligatori que la plataforma digital sigui capaç de gestionar grans volums de dades i informar-ne de manera estructurada perquè pugui ser llegida i gestionada pels professionals sanitaris.
  • Atenció domiciliària integrada a la gent gran: Busquem aquest tipus de solucions digitals pensades per a gent gran que ens puguin oferir captar dades de salut a casa seva per controlar el seu estat de salut i facilitar la tasca dels cuidadors i personal sanitari implicats en la seva atenció i cura. segueix.
Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.