L'empresa ideal: cuatre experts, cuatre visions per reinventar l'empresa

17 de mayo de 2023 Noticias

El proper dimecres 31 de maig se celebrarà, en format presencial, la jornada 'L'empresa ideal' en què quatre experts oferiran 4 visions per reinventar la teva empresa:

Llenguatge clar per trencar barreres
Daniel Matilla (Director d'Estudis a Ontraining Formacióncomentarà les dificultats de la comunicació a l'empresa, de com ens allarguem molt quan parlem del que sabem... i ens oferirà eines per aconseguir que els altres ens entenguin, i ens vulguin llegir i/o escoltar.

La importància de la gestió: de l'estrès a l'empresa

Vanesa Gª-Urbina (Psicòloga Organitzacional creadora de Escuela GanasdeViviroferirà eines pràctiques per gestionar adequadament l'estrès. Això servirà per incrementar els beneficis a les empreses i per millorar el clima laboral.

Com digitalitzar correctament la teva empresa.

Emilio Garcia Ramos (Director de Tecnetechexposarà en què consisteix la transformació digital, quines fases té i ens donarà consells per a una digitalització òptima d'una empresa.

La innovació a l'empresa Ideal
Xavier Garriga, Consultor especialitzat en entorns d'innovació empresarial a 30Virtual.net tractarà de la innovació (no confondre amb R+D o tecnologia), l'objecte del desig de tota organització empresarial, la que permetrà que destaqui als seus mercats, oferint el millor per satisfer les necessitats dels seus clients, dels seus treballadors i, no ho oblidem, els seus accionistes.

La jornada es celebrarà al Coworking Esplugues (C/ Mestre Joan Corrals 107-109. Esplugues de Llobregat): Assistència gratuïta, prèvia inscripció

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.