3.300 PIMES industrials podran beneficiar-se del “Programa Activa Industria 4.0” per impulsar la seva transformació digital

14 de julio de 2023 Noticias

El Butlletí Oficial de l'Estat recull la publicació de la convocatòria per a la concessió d'ajuts a petites i mitjanes empreses industrials dins del Programa Activa Indústria 4.0. i que té entre els seus objectius l'impuls de la transformació digital de la indústria espanyola augmentant el seu potencial de creixement i desenvolupant alhora l'oferta local de solucions digitals.

Es tracta d'un programa d'assessorament especialitzat i personalitzat que serà ofert per entitats especialitzades amb experiència en transformació digital a la indústria i tecnologies per a la indústria 4.0, i que han estat seleccionades a través d'un procediment de licitació (Llistat d'entitats especialitzades), i entre les quals figura Eurecat, centre tecnològic de Catalunya

L'objectiu dels ajuts del Programa Activa Indústria 4.0 és oferir un diagnòstic i anàlisi exhaustiva de la situació digital de partida de l'empresa i l'elaboració d'un Pla de Transformació, que inclogui la definició, quantificació i priorització d'oportunitats de digitalització personalitzades . Es prestarà a través de reunions individualitzades amb les pimes beneficiàries a la seu, treball remot de l'entitat especialitzades i la realització de tallers grupals temàtics i demostratius de suport a l'assessorament i la implantació de les tecnologies corresponents.

Poden resultar beneficiàries empreses que tinguin la condició de PIME i l'activitat de les quals es refereixi a la indústria manufacturera, enquadrada a Secció C - Divisions 10 a 32 (CNAE 2009)

Les empreses interessades podran sol·licitar el seu ajut a la seu electrònica d'EOI a partir del dijous 13 de juliol. La convocatòria romandrà oberta fins que s'esgoti el crèdit pressupostari establert.

Leer noticia en castellano

Noticia relacionada

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.