Informe de Vigilància Tecnològica "Com podem fer les pimes mes competitives a traves de la intelligencia artificial"

26 de julio de 2023 Noticias

El Hubb30 és una comunitat d’empreses, agents R+D+I, administracions i ciutadans del territori B30 que col·laboren per oferir respostes innovadores a reptes socioeconòmics. Com a plataforma d’innovació, Hubb30 posa a l’abast de la societat les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l’Esfera UAB, el Centre Tecnològico Eurecat, el Sincrotró ALBA, la UPC i Esadecreapolis.

Hubb30 organitza periòdicament els “Cafès de innovació”, unes trobades per donar a conèixer les tecnologies més disruptives i com impacten al teixit empresarial i social. Dedicades a línies d’innovació en camps específics que permeten conèixer de primera mà les tendències es configuren en aquell terreny, així com els experts que les protagonitzen.

dedicades a línies d’innovació en camps específics que permeten conèixer de primera mà les tendències que es configuren en aquell terreny, així com els experts que les protagonitzen. Estan adreçades a professionals d’empreses i altres entitats que vulguin innovar de la mà dels agents de recerca del territori.

El darrer cafè, celebrat el 27 de juny, va tractar sobre "Com podem fer les pimes mes competitives a traves de la intelligencia artificial". Si aquest tema us ocupa/preocupa podeu consultar l'informe de vigilància tecnològica que es va entregar als participants.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.