La Salle Technova acreditada como acceleradora partner de l'European Innovation Council

7 de septiembre de 2023 Noticias

La Salle Technova Barcelona ha estat recentment acreditada com una de les acceleradores partners de l’European Innovation Council (EIC) i serà una de les 8 acceleradores acreditades a tota Espanya. Como acceleradora de l’EIC ofereix serveis i suport a emprenedors i Startups d'#EUeic

Durant aquest any, La Salle Technova oferirà 3 serveis per impulsar startups i projectes en sectors clau de la innovació:

  • Fòrum de Startups per a la Transició EIC i Accelerador EIC (Matchmaking): connectant startups amb potencials socis i inversors en àrees com Indústria 4.0, FoodTech, Contech, Mobilitat, Logística i Packaging, i Transformació Digital.
  • Due Diligence Mentoring: mentories individuals amb una durada flexible d'1 a 3 mesos, amb una mitjana de 30 hores requerides durant tot l’any per als beneficiaris dels programes EIC Pathfinder i EIC Transition, preparant-los per a la inversió.
  • Pre-accelerator T-Start: Validarà equips i idees de negoci, fomentant la creació de startups tecnològiques i desenvolupant models de negoci escalables. Inclourà sessions individuals amb mentors i 8 masterclass o tallers. Un cop finalitzat el programa, els beneficiaris de l'EIC tindran un model de negoci validat i una proposta de valor clara pel seu llançament al mercat.
Si ets una Startups de l’EIC pots accedir al catàleg de serveis i registrar-te al següent vincle.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.