El grup editorial Penguin Random House ubicarà el seu nou magatzem logístic a Cerdanyola del Vallès

5 de septiembre de 2023 Noticias

Penguin Random House Grup Editorial i SEGRO, empresa líder a Europa en immologística, celebraran el proper dijous 14 de setembre, l'acte de col·locació de la primera pedra del nou centre de distribució logística del Grup Editorial traslladarà el seu magatzem i activitat logística, que des dels inicis desenvolupa des dels magatzems situats a Pallejà.

El projecte consisteix a construir un magatzem d'última generació de 42.000 m2, ubicat a la parcel·la que ocupava l'emblemàtica fàbrica d'Aiscondel, d'acord amb els millors estàndards en sostenibilitat i qualitat, portarà el segell exclusiu de Breeam Excellent.

La nova instal·lació albergarà els més de 20.000 títols actius dels 44 segells editorials en castellà i català -Aguilar, Alfaguara, B de Blok, B de Butxaca, Beascoa, Bruguera, Cavall de Troia, Cliper+, Connecta, Córner, Debat, Debolsillo, Debutxaca, Districte Manga, Edicions B, Grijalbo, La Campana, La Magrana, Lumen, Molí, Montena, Nova, Núvol de tinta, Som B, Plaça & Janés, Random Còmics, Random House, Reservoir Books, Roca, Rosa dels vents, Salamandra, Sapristi, Suma de Lletres, Taurus i Vergara, entre d'altres- i que permetrà reforçar la línia estratègica de creixement de la companyia i millorar l'eficiència del servei al client fent arribar cada llibre a un nombre més gran de lectors.

Penguin Random House Grup Editorial, empresa líder en edició i distribució de llibres, forma part del grup internacional Penguin Random House, fundat l'1 de juliol del 2013 per Bertelsmann. L'objectiu del Grup Editorial és publicar llibres per a tot tipus de lectors, de totes les edats i en qualsevol format -paper, digital o àudio-, a tots els països on opera: Espanya, Portugal, Mèxic, Colòmbia, Perú, Xile , Argentina, Uruguai i Estats Units. A més, el grup editorial exporta i distribueix els seus títols a més de 45 països d'Amèrica Llatina, Àsia, Europa i els Estats Units. Avui el grup editorial està format per més de 60 segells editorials, independents tant en les decisions editorials com creatives, i publica més de 2500 nous títols a l'any; els seus catàlegs inclouen dotzenes de premis Nobel i centenars dels autors més llegits i més venuts del món.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.