La 3a jornada “El Vallès Industrial” posa en valor els actius dels PAE i la innovació com a motor de canvi en qualsevol graó de la cadena de valor de la producció

13 de noviembre de 2023 Noticias

Més de 80 empresaris i entitats del sector industrial van assistir a la tercera edició de la jornada “El Vallès Industrial” que el Consell Comarcal del Vallès Occidental va celebrar el dijous 9 de novembre a la seu del Centre Metal·lúrgic a Sabadell. 

Un dia únic per compartir, conèixer i parlar dels reptes i temes actuals d’aquest sector, per exposar solucions i propostes per a la seva transformació i innovació.

La jornada va comptar amb una ponència d'Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia, sobre la innovació i els seus beneficis per a la indústria i per al país.

Posteriorment es van celebrar dues taules rodones. Una sobre bones pràctiques empresarials, en la que es van presentar diverses iniciatives d’innovació, transformació digital i sostenibilitat; i l'altre sobre si estan o no arribant els Fons Next Generation a les empreses, amb la participació professionals experts en gestió dels fons.

Finalment, desprès d'un brunch relacional, es va celebrar una activitat de networking a través dunes dinàmiques en grup entre els participants

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.