Leitat nomena Jordi Cabrafiga com a nou Director General del centre tecnològic

28 de noviembre de 2023 Noticias

La Junta Directiva de Leitat – Technological Center va acordar durant la celebració del darrer consell el nomenament de Jordi Cabrafiga com nou director general del centre tecnològic. Cabrafiga substituirà Joan Parra, Vicepresident Executiu i CEO del centre fins avui. Arranca així una nova etapa en què pretén consolidar la instrucció i executar el nou pla estratègic 2024-2026.

El nou director general de Leitat, Jordi Cabrafiga, es va incorporar a Leitat el passat mes de març com a director de Creixement Estratègic i Assumptes Governamentals a causa de la seva àmplia experiència tant a nivell públic com privat, i, durant aquest període, ha impulsat creixement estratègic de l'entitat i ha obert noves vies de col·laboració.

Enginyer informàtic de formació, Jordi Cabrafiga ha estat vinculat a diferents empreses com Hewlett Packard, T-Systems o Barcelona Activa. Abans de la incorporació a Leitat, Jordi Cabrafiga va ser Secretari General dels departaments d'Economia i Hisenda i d'Empresa i Coneixement. Cabrafiga també ha tingut la presidència de l'Institut Català de Finances (ICF); del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-Seca i Salou i de Fira 2000, entre d'altres entitats.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.