12a cursa solidària de la UAB 2022 en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva (SSIR)

8 de diciembre de 2023 Noticias

La Universitat Autònoma de Barcelona i l´Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d’APPLUS+ Laboratories, organitzen el diumenge, 17 de desembre la dotzena edició de la cursa solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3. La recaptació de les donacions de la cursa es destinaran a La Fundació la Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva (SSIR).

Són malalties que tenen una prevalença (proporció de persones afectades en una població i moment concrets) de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència (nombre de casos nous que apareixen en una població i moment determinats) que s’estima en 210.905 nous casos cada any. Aquestes són xifres significativament elevades que, a més, representen un cost sanitari considerable per al sistema de salut, situat en el 12,2 %. En l’àmbit de la recerca, els equips d’investigació en salut sexual i reproductiva signen el 9 % de les publicacions científiques catalanes, que els posicionen en la mitjana mundial.

Els circuits preparats, tots amb sortida i arribada a la Vila Universitària de la UAB, permetran participar en les modalitats de caminada (6 Km), cursa (6 o 11'6 Km) o mobilitat reduïda (480 m), de manera individual o col·lectiva. (Inscripcions & donacions)

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.