Jordi Valls, nou president del Consell General del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona

26 de enero de 2024 Noticias

L’Associació del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona va celebrar el passat 15 de desembre, per via telemàtica, el seu XXVII Consell General.

Jordi Valls, quart tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, va ser nomenat president del Consell General del Pacte Industrial en substitució de Jaume Collboni, actual alcalde de Barcelona.

El Consell General també va aprovar el nomenament de les vicepresidències. Atenent a la rotació anual que contemplen els Estatuts de l’associació, M. Rosa Fiol, d’AEBALL i representant de Foment del Treball, a pres el relleu de Sergi Fuster, de PIMEC, com a vicepresidenta en representació de les organitzacions empresarials; i Liliana Reyes, de CCOO de Catalunya, ha pres el relleu d’Omar Minguillón, de la UGT de Catalunya, com a vicepresidenta en representació de les organitzacions sindicals. La tercera vicepresidenta continua sent Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona, en representació dels ajuntaments i altres administracions locals.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.