Reunió dels Comitès Executius de les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa per impulsar la seva col·laboració en el marc dels reptes del teixit socioeconòmic

15 de abril de 2024 Noticias

Els Comitès Executius de les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa van celebrat una reunió de treball a Terrassa per valorar i compartir les seves realitats i estratègies per potenciar el desenvolupament socioeconòmic de llurs demarcacions. En la sessió també es van analitzar els nous reptes camerals, com potenciar la seva col·laboració i determinar les preguntes que es presentaran als partits polítics de cara a les pròximes eleccions catalanes del 12 de maig.

Cal destacar que en conjunt de les demarcacions territorials de les tres cambres es genera un 15% del VAB de i de l’ocupació a Catalunya.   

Les relacions de col·laboració entre les tres càmeres de comerç tenen una llarga trajectòria orientada, sobretot, a la reivindicació i defensa conjunta en matèria d’infraestructures i comunicacions. Ara un cop ja consolidats i en funcionament els nous executius després de les darreres eleccions, s’ha cregut convenient reactivar aquestes trobades.

Leer noticia en castellano


© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.