34.827 professionals es van donar cita a l’Advanced Factories, el gran esdeveniment tecnològic per al sector industrial

24 de abril de 2023 Noticias

Advanced Factories i AMT – Advanced Machine Tools van tancar el 20 d'abril les portes reunint 34.827 professionals, en l'edició més multitudinària de la història. Durant tres dies, professionals industrials es van donar cita al recinte de Fira Barcelona – Gran Via per descobrir les últimes solucions en automatització industrial, robòtica, Intel·ligència Artificial i màquina-eina d'última generació que els ajudaran a millorar la productivitat i eficiència de les seves fàbriques . Advanced Factories, que s'ha celebrat simultàniament amb AMT - Advanced Machine Tools, ha reunit 537 firmes expositores i 382 experts, generant un impacte econòmic de 74 milions d'euros per a la ciutat de Barcelona.

El gran esdeveniment tecnològic per al sector industrial ha posat de manifest la necessitat de relocalitzar la indústria com a motor de prosperitat econòmica. Però per això cal apostar per l'automatització i la robotització. De fet, Corea del Sud és un dels països amb més robots instal·lats a la indústria, amb 1.000 robots per cada 10.0000 treballadors industrials, cosa que ho ha portat a ser un dels països líders en indústria.

Advanced Factories tornarà a la vuitena edició del 9 a l'11 d'abril de 2024 per continuar impulsant l'automatització industrial i la robòtica amb l'objectiu d'ajudar a la reindustrialització, motor de la nostra economia.

Leer noticia en castellano

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.