Adam - Data Center construirà el seu quart CPD al Barcelona Synchrotron Park de Cerdanyola del Vallès

3 de junio de 2022 Noticias

Adam - Data Center ha anunciat l'adquisició d'un espai de 8.000 m2 al Barcelona Synchrotron Park (BSP) de Cerdanyola del Vallès (Barcelona), un de els pols de desenvolupament tecnològic més importants de Catalunya. Destaca la seva ubicació i comunicació, així com la seva connectivitat amb la majoria d'operadors de xarxes de dades. Serà aquí on construirà el seu quart data center a Espanya, el tercer en aquesta comunitat autònoma.

La nova adquisició li permetrà destinar fins a 12.000 m2 a sales tècniques modulars i, alhora, establir un entorn de campus amb el centre de dades ubicat al Parc Tecnològic del Vallès (Adam PTV), proporcionant als seus clients la possibilitat de realitzar desplegaments actiu-actiu i solucions de DRS i BRS. El nou centre de dades estarà neutralment connectat amb tots els operadors de telecomunicacions disponibles, així com amb les principals plataformes de serveis Cloud públic existents.

El projecte es troba en la fase inicial de disseny i forma part d'un pla d'inversions que se sumen a la posada en marxa recent del centre de dades a Madrid – Tecno Alcalá, amb 3500 m2 de sales tècniques modulars d'última generació.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.