Panattoni Iberia construirà al Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès el Data Center més gran de Catalunya

12 de abril de 2023 Noticias

Panattoni Iberia ha formalitzat amb el Consorci del Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès la compra d'un solar de 60.000 m2 per ubicar un Centre de Processament, emmagatzematge i distribució de Dades (CPD). Els terrenys tenen una superfície de 68.000 m2 i un preu de venda de 30,67 milions d'euros.

L'enginyeria i el disseny del projecte estaran a càrrec de Quark Unlimited Engineering, mentre que l'operador i l'arrendatari seran definits després d'un procés liderat per Colliers en col·laboració amb Telam.

Els terrenys estan situats al llarg de l'Avinguda de la Ciència, on ja estan ubicades empreses com Natura Bissé, Stradivarius, Sener i La Caixa, entre d'altres. A més, es beneficien d'un excel·lent emplaçament, amb accés directe a l'autopista AP-7 ia 20 minuts de Barcelona, ia prop d'excel·lents equipaments destinats a la investigació i la innovació com el Sincrotró Alba, el centre tecnològic Eurecat, el Barcelona Syncrotron Park, el Parc Tecnològic del Vallès, el Parc de Recerca de la UAB o el Campus universitari i científic de la UAB.

Leer noticia en castellano

Noticies relacionades 

© 2017 30Virtual. TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. Aviso legal.